Fly & drive – Vluchten naar Malaga en Madrid

Geen vermoeiende en kostbare reis vanuit Nederland of België. U vliegt in 2 uur naar Madrid of in 2,5 uur naar Malaga, daar ontvangt u van ons uw camper en begint u uitgerust aan uw campervakantie!

Bestemming Malaga

Malaga airport is een van de grootste vliegvelden van Spanje gelegen aan de Costa del Sol, de poort naar de rest van Andalusië, Zuid-Portugal en Marokko. Malaga airport is gunstig gelegen net buiten de stad Malaga op zo’n acht kilometer van het centrum. Dus u hoeft de stad niet in en kunt via het eenvoudige wegennet snel op weg naar uw eerste bestemming!

Voordeel van het vliegen op deze bestemming is het grote aanbod van low-cost maatschappijen. Transavia en Ryanair zijn natuurlijk de bekendste, maar er zijn genoeg andere mogelijkheden zoals Vueling, Easyjet en vele anderen. Ook KLM vliegt op rechtstreeks op Malaga. Vanuit België kunt u o.a. vliegen met Ryanair, Brussels Airlines en TuiFly.

Bestemming Madrid

Ideaal voor een rondreis door Centraal en Noord-Spanje of een one-way richting Malaga! Madrid airport is gelegen op 12 km van de hoofdstad Madrid. Het is de grootste luchthaven van Spanje.

Directe vluchten vanuit Nederland met o.a. KLM, Iberia en AirEuropa en vanuit België met Ryanair, AirEuropa, Iberia en Brussels Airlines. We halen u af van de luchthaven en het uitgiftepunt voor de camper ligt aan de buitenkant van de stad op ongeveer 10 minuten rijden vanaf de luchthaven.

Vliegtickets vergelijken? Kijk zeker eens op:

 

Heeft u hulp nodig met het afstemmen van uw vluchten? Bel ons gerust of stuur ons een bericht via mail of chat.

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid