Over ons

Welkom op onze vernieuwde website! Spanjecamper opereert inmiddels 12 jaar onder de naam Spanjecamper vanuit het Zuid-Spaanse Mijas vlakbij het internationale vliegveld van Málaga.

Ons bedrijf is opgericht door Frank Ooms. Een Nederlander met meer dan 25 jaar woon- en werkervaring in Andalusië, de meest zuidelijke provincie van Spanje. Frank heeft al vele reizen door Spanje gemaakt. Zowel zakelijk als samen met zijn gezin in een camper. Hierdoor weet hij als geen ander dat Spanje en Portugal maar ook Marokko fantastische landen zijn om met een camper te ontdekken.

Sinds 2008 werkt Spanjecamper samen met een partnerbedrijf in Madrid. Door deze samenwerking kunnen we gezamenlijk een heel sterk aanbod van jonge, betrouwbare campers van het topmerken (made by Hymer) Carado en Etrusco aanbieden.

We besteden heel veel aandacht aan het geven van een goede persoonlijke service. Frank en zijn collega’s zullen er alles aan doen om u ontspannen aan uw vakantie te laten beginnen! Het is mogelijk om uw camper in Malaga op te halen en in Madrid in te leveren of vice versa. Uiteraard kunt u ook gewoon uw camper ophalen en inleveren in Malaga. Of u kiest bijvoorbeeld voor een mooie rondreis door Noord Spanje en Portugal vanaf Madrid. Voorafgaand aan uw vertrek ontvangt u in uw eigen taal een duidelijke uitleg en een Nederlandse gebruiksaanwijzing over hoe alles werkt zodat u goed voorbereid op pad gaat! In Malaga is Nederlandse assistentie aanwezig.

Niets is leuker om vooraf uw reis te plannen. Om onze huurders een beetje op weg te helpen, hebben we een top 10 van favoriete routes op een rijtje gezet. De lijst is te vinden bij ‘Routes’. Het is ook handig om eens een kijkje te nemen in ons Gastenboek om daar de ervaringen van anderen te lezen!

Het huren van een camper is voor iedereen met een rijbewijs B mogelijk. Een vakantie met een camper is plezier voor iedereen tegen een betaalbare prijs! Een campervakantie is geschikt voor gezinnen, senioren, (echt)paren, vrienden, bedrijven en leuk voor speciale gelegenheden, verjaardagen, jubileum etc.

U zult wellicht gemerkt hebben dat we sinds enige tijd een nieuw logo hebben met de naam Iberocamper® by Spanjecamper®. Behalve de nieuwe naam Iberocamper en het logo veranderd er verder niets voor u en is Spanjecamper gelijk gebleven met dezelfde mensen, dezelfde goede service en betrouwbare campers zoals u al vele jaren van ons gewend bent.

Tot slot willen wij u alvast veel camperplezier toewensen in 2024!

Met vriendelijke groet,

Het team van Spanjecamper.

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid