Route 5 – Zuidoost Spanje – 7 dagen

Malaga – Cordoba – Cazalla de la Sierra – Sevilla – Jerez – Conil – Tarifa – Marbella – Malaga

U begint in Malaga en gaat via Antequera naar het mooie Cordoba met als grote trekpleister de 12 jaar oude moskee, die bezocht kan worden. De joodse wijk met zijn kronkelige straatjes ligt er vlak achter. Veel winkels, restaurantjes. Tip: Vlakbij de moskee zijn de Arabische baden met Hamman, massages en verschillende baden waar heerlijk een middagje kunt relaxen.

Cazalla de la Sierra is een klein dorp , startpunt voor uitstapjes naar de Sierra Morena en Extremadura. Via een van mooiste steden van de zuiden Sevilla naar Jerez de la Frontera, bakermat van de sherry en Sanlucar de Barrameda. Vanuit Sanlucar kunt u een schitterende boottocht maken over de Guadalquivir rivier naar een van Spanje meest ongerepte natuurgebieden de Coto Doñana. De Costa de la Luz heeft de mooiste stranden van Spanje, Conil, Zahara de los Atunes en Tarifa zijn hier voorbeelden van. Via het mondaine Marbella en de luxe jachthaven Puerto Banus komen we aan in Malaga.

Wilt u ook Andalusië verkennen?

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid