Route 3 – Zon, sneeuw en wijn – 7 tot 10 dagen

Malaga – Granada – Las Alpujarras (wijnroute*) – Sierra Nevada – Malaga

Al eens gedacht aan een ski & zonvakantie in de prachtige Sierra Nevada? Op rijafstand van 2 uur van Malaga ligt de Sierra Nevada. In dit skigebied met installaties die niet onderdoen voor Zwitserland of Oostenrijk vindt u pistes in alle categorieën!

Ook hier zijn goede faciliteiten voor campers. Sinds enkele jaren is er aan de rand van het skidorpje Pradollano een speciaal gedeelte voor campers ingericht. Dit plekje is mooi gelegen vlakbij de pistes met een goede busverbinding (10 min.) naar het centrum van het skidorpje Pradollano.

De kust ligt op anderhalf uur rijden dus u kunt uw reis combineren met een route naar de Costa Tropical of een bezoek aan Granada met het imposante moorse Alhambra of een tocht langs de witte dorpen van de Alpujarras, de vruchtbare zuidkant van de Sierra Nevada.

Vraag ons om meer informatie. TIP: De Sierra Nevada is ook prima te bezoeken in de zomerperiode.
De hoogste bergweg van Europa biedt u fantastische uitzichten en ook de camperplaats is te gebruiken.

* Wijnroute & Alpujarras
Deze populaire route voert u behalve langs de mooie witte dorpen zoals Pampaneira en Capileira ook langs een aantal bodega’s en wijnproductiegebieden. De meeste bodega’s kunnen bezocht worden en u kunt er vaak ook de heerlijke wijnen proeven die in dit gebied geproduceerd worden.

Kijk hier voor de routekaart of vraag ons om meer informatie!

Ook interesse in deze fantastische rondrit door Spanje?

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid