Fantastische camper

In Januari had ik me voorgenomen om met een camper een weekje door de provincie Andalusië te reizen. Ik had nog nooit met een camper gereden maar het leek mij geweldig.

Onze vrouwen besloten om niet mee te gaan dus samen met mijn vriend Jan 23 april 2015 gevlogen naar Malaga (s/morgens 07.00 uur)en een camper gehuurd bij Frank Ooms de eigenaar van Iberocamper verhuur.
We hadden via mail afgesproken dat Frans bij het vliegveld met de camper zou staan. Het was een fantastische camper. Zo goed als nieuw,voorzien van alle gemakken. We hebben alleen fietsen en een kampeertafel met stoelen extra erbij gehuurd.

Het rijden was eenvoudig en voelde licht aan en na een half uurtje wist je niet beter of je had er al jaren in gereden.

Dezelfde dag zijn we doorgereden naar Ronda. De volgende dag naar Cadiz daarna natuur park Donana ten zuid-westen van Sevilla. We hebben de volgende dag een excursie geboekt.
Prachtige vogels gezien en mijn vriend Jan was in de wolken om bijeneters te zien.

Vervolgens naar Cordoba gereden en vlakbij het centrum gestaan met de camper. Prima plek want dat is 5 minuten lopen van de oude stad.
Daarna richting Granada gereden waar we bij een stuwdam een prachtige camping hebben gevonden op aanraden van Frank.
De laatste dag (7 e) richting vliegveld Malaga vertrokken en bij Frank de camper ingeleverd die ons stond op te wachten.(17.30 uur)

Een heerlijke week gehad met goed weer en een mooie camper die goed was uitgerust.(Tomtom, fijne stoelen en goede bedden)

Echt een aanrader voor degenen die een rondreis door Andalusië of Spanje willen maken!
Adriaan Schaap

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid