Een camper huren midden in de zomer in Andalusia is ons echt heel goed bevallen.

We hebben twee heerlijke weken gehad in de fijne camper van Iberocamper. Alles was zo netjes, schoon en goed geregeld.
In de communicatie vooraf liep alles al fijn, je krijgt snel antwoord van Frank op je vragen, het voelt al snel heel vertrouwd.

Na het ophalen van de camper op het vliegveld van Malaga en Frank zo vriendelijk was om onze koffers in zijn eigen opslag te bewaren, zijn we vertrokken.
Wat een vrijheid! We zijn met vier personen, 2 volwassenen en 2 kinderen tussen 8 en 12, die zich al snel installeerde op de bank in de camper.

Een camper huren midden in de zomer in Andalusië is ons echt heel goed bevallen!

We hebben langs de kust op verschillende campings gestaan maar we zijn ook het binnenland in gegaan en hebben gestaan op een camping vlakbij Sevilla en we zijn naar Granada gereden, daar hebben we 1 nachtje overnacht in een hotel. Het was lekker warm in het binnenland maar als de zon weg is en je staat beschut onder de bomen gaat het slapen prima met de ramen open.

Hier nog een aantal campings die wij leuk vonden:
De campings Tarifa – in Tarifa heeft een goede sfeer en is erg gezellig, het is er wat smeriger en minder netjes maar als je dat niet erg vindt is het er super gezellig en natuurlijk lekker dichtbij het strand met al z’n kite surfers
De camping La Bella Vista aan het strand in Manilva is echt een top camping voor campers, schoon groot, aan het strand, vriendelijk personeel echt top!
De camping Yelloh Village Donorrayan Park vlakbij Sevilla ligt prachtig in parque natural De Donana, heeft 2 mooie zwembaden en je kan er heerlijk eten!
Ook daar super vriendelijk personeel, lekker rustig en in het dorpje vlakbij kan je heel leuk naar Flamencodans kijken bij de plaatselijke dansschool, lekker tapas eten en Spaanse wijntjes drinken heel authentiek!

Wat ons betreft is een vakantie met een mooie camper van Iberocamper een echte aanrader voor mensen met kinderen, elke dag een ander avontuur, wie wil dat niet!

Familie Lancee

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid