Zuid-Spanje ontdekken in oktober en november

Gedurende 9 dagen mochten we rondtoeren in een compleet ingerichte Carado camper van Iberocamper. We werden opgehaald op de luchthaven van Malaga, naar de supermarkt gebracht waar Frank ons de nodige uitleg gaf en we de nodige boodschappen deden, we vertrokken een paar uur later voor een rondreis naar het westen.

De eerste stop was “El Torcal”, een fantastisch natuurpark waar zowel ervaren als ongetrainde wandelaars van kunnen genieten.

Verder hebben we tijdens onze 9-daagse reis genoten van de vele mooie witte bergdorpjes:

de Sierra de Grazalema, het prachtige Ronda, de verlaten stranden van de Costa de la Luz tussen Cadiz en Tarifa en vooral de lekkere tapas en cañas onderweg.

We kamperen vaak met een tent of caravan, maar dit was onze eerste reis met een camper, een ideale manier om Andalusië op je eigen tempo te verkennen.

Na een laatste rustdag op de camping in Fuengirola, ontmoetten we Frank op weg naar het vliegveld voor de transfer. Frank zette ons af bij de ingang van de check-in terminal en na het maken van een laatste foto namen we afscheid.

Een geslaagde vakantie en een aanrader voor wie graag kampeert en op eigen tempo het mooie Andalusië wil verkennen, met prima service van Iberocamper en de handige tips van Frank tijdens de voorbereiding.

Hasta luego!

Sidney en Nicky
Westerlo

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid