Vakantie mei – Rondreis camper

Vakantie mei – Rondreis camper

Op 16 mei 2017 zijn wij aangekomen in ons hotel Holiday Inn in de buurt van de luchthaven van Malaga en de volgende dag om plm. 10:30u. stond Frank Ooms keurig met onze huurcamper voor de deur van het hotel.

Alles werd duidelijk en uitgebreid uitgelegd. Om alles zo nodig nog eens na te lezen kregen we documentatie mee. Alle (kleine) beschadigingen werden netjes opgeschreven en daarna heeft hij ons voor de deur van de dichtbij gelegen supermarkt op het fraaie winkelcentrum Plaza Mayor afgeleverd en waren wij gereed voor vertrek voor onze rondreis Andalusië.

Wij hebben een ontzettend leuke reis gehad en tijdens 2 weken erg veel gezien:
Granada – Cordoba – Sevilla – Cadiz – Jerez de la Frontera – Tarifa – Gibraltar en tenslotte de laatste twee hotelovernachtingen Malaga.

Natuurlijk was het “camperen” even wennen, maar het was gewoonweg super!  Voor dit doel is het rondreizen op deze wijze bij uitstek geschikt.

De camper was zeer compleet, het bed zelfs opgemaakt en de handdoeken en badlakens waren in ruime mate aanwezig.

We hebben op campings gestaan en in Cordoba en Sevilla ook op camper-plaatsen vlakbij deze steden.
Frank heeft documentatie overhandigd waarin suggesties zijn opgenomen voor campings en camperplaatsen. Hier hebben wij veel aan gehad,

Ook erg blij waren wij met de fietsen (achterop de camper).  Hiermee hebben we o.a. vele kilometers door Sevilla gemaakt (fietsvriendelijke stad met goede fietspaden). Ook op de boot naar Cadiz en in de trein naar Jerez mochten ze mee!

We  hebben alle lof voor Frank en zijn vrouw Jessica die op zeer klantvriendelijke manier ons een niet te vergeten vakantie hebben bezorgd mede dankzij een tot in de puntjes verzorgde camper.

Wij komen graag terug voor een nieuwe Spaanse reis!!

Pietsje en Rieks Karst

12 juni 2017

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid