Vakantie in maart

In maart hadden we de mogelijkheid om bijna 3 weken in Andalusië door te brengen met de camper. Onze keuze viel op de Carado T334. Deze is niet te groot voor de kleine straatjes en biedt toch genoeg ruimte voor een gezin van 4. Voordat ik begin met de details van onze reis, wil ik de heer Ooms bedanken voor zijn gastvrijheid tijdens de overdracht en inname van de camper. Het kan behoorlijk stressvol en vermoeiend zijn om de overdracht te regelen met twee kleine kinderen en hun bagage. Dat de camper op het vliegveld naar de klant wordt gebracht mag dan nog binnen verwachting zijn, maar dat het hele gezin na inlevering naar het hotel wordt gebracht is toch iets heel bijzonders. Nogmaals heel erg bedankt!

Onze 19-daagse tour bracht ons van Malaga via Ronda naar Tarifa, Sanlúcar de Barrameda, Cordoba naar Granada, Nerja en terug naar Malaga. Om de vakantie zowel ontspannend als interessant en sportief te maken, hebben we een paar dagen ontspannen aan de kust gezeten en daarna een paar dagen in de natuur of in de buurt van een stad doorgebracht. Ook al nodigden de mediterrane temperaturen je niet echt uit om te zwemmen, we genoten van de rust en het geluid van de golven aan de zandkust bij Tarifa en aan de wat rotsachtige kust aan de Costa del Sol. Sterker nog, in deze tijd van het jaar vonden we overal dicht bij het strand een mooie plaats. En voor de kleintjes was spelen met de golven waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van onze vakantie. Voor de verandering ging de oudere generatie naar de bergen, waar we prachtige wandelingen maakten. De tochten naar de Sierra de Almijara en de Sierra de Los Nieves zullen in grote herinnering blijven. We genoten van de afzondering daar, de heldere sterrenhemel ‘s nachts, de eenzame staanplaatsen midden in de wildernis en de geur van rozemarijn tijdens onze wandelingen. Natuurlijk zijn we niet alleen voor de natuur naar Andalusië afgereisd. Keer op keer namen we een dag of twee de tijd om een ​​korte omweg te maken in de indrukwekkende geschiedenis van Spanje. We vonden wat we zochten in de bekende plaatsen zoals Malaga, Cordoba, Granada, Ronda of Tarifa. We hadden veel geluk in Cordoba, waar we de paasprocessies in de oude stad van dichtbij konden meemaken.

Het waren geweldige dagen en deze vakantie zal ons zeker nog lang bijblijven
positief herinnerd worden.

De familie Noack stuurt je veel groeten uit Dresden / Duitsland.

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid