Twee weken Spanje + Portugal roadtrip

Eind januari kregen wij een camper tot onze beschikking om daar lekker 2 weken mee rond te touren door Zuid Spanje en misschien Portugal als we eraan toe kwamen.
Je hebt tenslotte vakantie dus niks “moet”.
We hebben het heerlijk gehad, het weer zat mee, niks op de camper aan te merken. De slaapplaatsen waren beter dan ik had verwacht, lekker stevig bed en we pasten er ook goed in!

Portugal viel ons een beetje tegen, de campings waren erg druk, sommige was geen plek en dat hadden we niet verwacht in deze tijd van het jaar.

Sevilla is een aanrader. Camper lekker op de camping laten staan, met de bus naar de stad en in Sevilla een rondtour doen. Heel goed geregeld, je kan dan de hele dag gebruik maken van de bus en uit- en opstappen op diverse punten

De 2 campings die er voor ons uitsprongen in positieve zin waren;
Camping Donana (www.campingdonana.com), midden in natuurgebied. Als je geen behoefte hebt aan een dorpje dichtbij, zit je hier heerlijk. Een oneindig strand en de plek was ook nog goedkoop.

Camping Las Dunas (www.lasdunascamping.com), aan een nette boulevard in Puerto de Santa Maria. Hier kon je ook zo het stadje in wandelen, genoeg te doen.

Andre en Jeanet Sanstra
Meppel, 1 maart 2016

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid