Andalusië en Portugal

Terwijl ik een vakantie aan het plannen was, trok ik mijn haren uit mijn hoofd om de tijden te coördineren waarop het verhuurbedrijf hun voertuigen zou boeken met vluchten vanuit Londen toen ik Iberocamper ontdekte. Ze zouden ons op het vliegveld ontmoeten en ons weer afzetten, wanneer het ons uitkwam, geen probleem. Het klonk te mooi om waar te zijn, maar toen Frank ons ​​eenmaal een offerte had gestuurd, was het zelfs beter dan verwacht, minder gedoe en een echt goede prijs.

Toen we in Malaga aankwamen, ontdekten we dat we een upgrade hadden gekregen naar een Carado T348 die erg ruim was en een heel mooie grote koelkast had. Frank deed de oriëntatie terwijl we op het vliegveld waren en reed ons vervolgens naar een rustig plaatselijk winkelcentrum zodat we wat boodschappen konden doen en toen in onze eigen tijd konden vertrekken. Zijn vrouw ontmoette ons daar en hij ging. De behoorlijke stress over het besturen van zo’n groot voertuig met linkse besturing in het buitenland verdween al snel (na de toevallige rondgang door het winkelcentrum na een verkeerde afslag) en ik vond het heel gemakkelijk te hanteren en een plezier om in te rijden. Het voertuig was in zeer goede staat en reed als een droom. We hadden geen vaste plannen, behalve dat we richting Portugal wilden, een tijdje naar het noorden afslaan en dan terug naar Malaga. Frank leende ons een boek met campings samen met zijn eigen aanbevelingen en een GPS met campings erin geprogrammeerd. Uiteindelijk gebruikten we maps.me op de I-pad om te navigeren en bleven we voornamelijk op campings uit het boek.

We hadden een fantastische tijd door Portugal en Andalusië te toeren (inclusief een rit door de regio Extremadura) en hielden van de vrijheid om dag voor dag te kunnen plannen en te zien hoe de stemming ons bracht. Zeer ontspannende vakantie en had zo door kunnen gaan, afgezien van het feit dat we zeker wisten dat Frank zijn camper terug wilde hebben.

We spraken af ​​om elkaar te ontmoeten bij een tankstation in de buurt van de luchthaven in plaats van het risico te lopen dat de luchthaven erg druk zou zijn en Frank ontmoette ons, deed alle controles en reed ons naar de luchthaven, geen stress.

Wat een fantastische tijd hebben we gehad, bedankt Frank. Sterk aanbevolen.

Groeten
Andreas

Cryers Hill, VK

 

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid