Top week gehad

Mijn goede ervaringen in het voorjaar 2015 met verhuurbedrijf Spanjecamper.nl heeft me besloten om weer op pad te gaan met een camper van Spanjecamper – Iberocamper vanuit Malaga. Deze keer samen met mijn vrouw.

Bij de aankomsthal van vliegveld Malaga 11.00 uur stond Frank ons al op te wachten en na de camper geinspecteerd te hebben op eventuele beschadigingen zijn we op weg gegaan.

De service was weer perfect en bij de vraag waar we proviand konden inslaan is Frank voor ons uitgereden naar een supermarkt richting Torremolinos. Daar hebben we afscheid genomen en zijn we na levensmiddelen te hebben ingeslagen door gereden naar onze eerste camping in Manilva. Een prachtige camping gelegen aan de zee. Het hele sanitair gebeuren op deze camping was gelegen onder de grond. Het was daar zo top en mooi gelegen dat we nog 2 nachten zijn blijven staan.

De derde dag bleven we aan de kust rijden richting Tarifa ook omdat in het binenland regenachtig weer werd verwacht. In Tarifa koffie gedronken en via Barbate naar Zahora gereden. Mooie camping gelegen aan een groot bos waar s/avonds bosuilen flink tekeer gingen.Het prachtige strand (mooiste van spanje?) ligt ongeveer 45 minuten lopen van de camping maar dat was gezien de prachige omgeving geen probleem. Heerlijk terras aan strand gevonden en ook hier 2 nachten gebleven.
Daarna via Tarifa,op de markt vis gekocht,naar Ronda.Prachtige route met veel veruitzichten.Tom Tom in de camper maakt rijden in de camper wel makkelijker. Op een camping 15 minuten lopen van de stad Ronda gestaan. Mooie plaats met veel bezienswaadigheden. Helaas de volgende dag hier veel regen en de lucht zat helemaal dicht. Aan de kust was het nog steeds mooi weer dus naar de kust zijn vertrokken richting Sao Pedro. Eind van de week naar Malaga gereden waar Frank in de namiddag de camper kwam ophalen. Hoewel we niet veel kilometers hebben gemaakt is deze vakantie week ons heel goed bevallen. De laatste nacht hebben wij geslapen in een hotel valk bij Malaga. De volgende dag met taxi naar vliegveld en na 3 uurtje reizen waren we weer thuis. Een Top week gehad en ik kan iedereen aan raden om bij Spanjecamper.nl een camper te huren.
Goede camper die je huurt met een totaal pakket.
Tom-tom,gas,gebiedskaarten,camping gids,onbeperkt aantal kilometers.
We zullen ook volgend jaar bij Frank (www.spanjecamper.nl) weer een camper huren.

Adriaan

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid