Rondreis Spanje in april

Van 9 t/m 24 april hebben wij een Carado gehuurd bij Spanjecamper. Al vanaf het eerste mailcontact met Frank Ooms van verliep de communicatie enorm plezierig. Vragen werden snel beantwoord en professioneel afgehandeld.

Na aankomst op het vliegveld in Malaga werd de camper door Frank aan ons toevertrouwd. Hij nam alle tijd om ons wegwijs te maken en nuttige tips te geven over het rijden met de camper en informatie over de omgeving. Het waren twee mooie weken. De camper was prima in orde en het leven en rijden in de camper was comfortabel en beviel ons goed. Andalusië is een mooie streek met veel cultuur, mooie natuur en goede wegen. Een aanrader!
Aan het eind van de rondreis leverden we de camper weer in op het vliegveld in Malaga, waar Frank de uitcheck deed en ook geïnteresseerd luisterde naar onze belevenissen. Voor Frank is het van belang dat zijn huurders een fijne vakantie hebben en daarin is hij bij ons zeer zeker geslaagd!

Wim & Elly Loots
Wijk bij Duurstede
28 april 2015

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid