Rondreis met de camper in Februari

Na te zijn geland op Malaga stond daar onze camper voor de deur van de vertrekhal klaar. Ideaal! We konden zo instappen en onze reis beginnen. Uiteraard niet zonder een uitgebreide instructie van de camper en nog wat handige tips voor onze reis van Frank. We kregen een super mooie, nieuwe en luxe camper mee, met heerlijk schone bedden. Van alle gemakken voorzien.
Met onze twee kleine kids (1 en 4 jaar) hebben we een heerlijke week gehad in Zuid Spanje. Het was fantastisch om met twee kinderen je huis bij je te hebben. Het was fijn dat, wanneer het ’s avonds afkoelde, we lekker in onze camper konden zitten met de kachel aan. Picknicken aan de kant van de weg om te genieten van het fenomenale uitzicht, maar ook dat je altijd een toilet en een bed bij je hebt is een fijn gegeven met twee jonge kinderen.
De mooie camper, de service, de betrouwbaarheid en de vriendelijkheid van Frank en Jessica hebben deze week tot een succes gemaakt! Zeker voor herhaling vatbaar en iedereen aan te raden.

Ronald en Kim
Amersfoort, 28 februari 2016

foto: op de parking in La Linea (dagje Gibraltar)

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid