Rondreis Andalusië

Twee en een halve week met de camper door Andalusië trekken. Wat keken we er naar uit en wat was het fantastisch! Andalusië is een absolute aanrader. Het is ontzettend afwisselend. De ene dag sta je op het strand, de andere dag bezoek je een indrukwekkende stad en weer een dag later maak je een indrukwekkende wandeling door een fantastisch natuurgebied of bezoek je een pittoresk dorpje. En over het algemeen zit je niet meer dan 1,5 tot 3 uur per dag in de camper om op de volgende bestemming te komen.

Enkele highlights van onze vakantie: El Torcal de Antequera (bizarre rotsformaties), wandelen in de Sierra Nevada, met het mijnwerkerstreintje door het bijzondere landschap van de Rio Tinto, de grotten bij Nerja, het prachtige dorpje Ronda, het sfeervolle stadje Cádiz, uiteraard het Alhambra in Granada en de indrukwekkende Mezquita in Cordoba. Tel daarbij op het heerlijke eten en het fantastische weer en je hebt gegarandeerd een geweldige vakantie.

De camper was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien en de service van Iberocamper was top. Frank en Jessica doen er echt alles aan om te zorgen dat je een onbezorgde vakantie hebt. Ik kan het iedereen aan bevelen om bij hen een camper te huren om het prachtige Andalusië te ontdekken.

Familie Block
Amsterdam

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid