Rondreis Andalusie: 29/10 – 6/11

Gedurende 9 dagen mochten we rondtoeren in een compleet uitgeruste Carado van Iberocamper.  Afgehaald op de luchthaven van Malaga, naar de supermarkt gebracht waar Frank ons van de nodige uitleg voorzag en we de noodzakelijk inkopen deden, zijn we slechts een paar uur na ons vertrek in Schiphol, vertrokken voor een rondreis in westelijke richting.

Eerste stop was “El Torcal”, een fantastisch natuurpark waar zowel geoefende als ongeoefende wandelaars van kunnen genieten.
Verder hebben we tijdens  onze 9-daagse reis genoten van de vele mooie witte bergdorpjes, de  Sierra de Grazalema, het prachtige Ronda, de verlaten stranden van de Costa de la Luz tussen Cadiz en Tarifa en bovenal de lekkere tapas en cañas onderweg.

Kamperen met een tent of caravan doen we vaak, maar dit was onze eerste rondreis met een camper, een ideaal middel om op eigen tempo Andalusië te verkennen.

Na nog een laatste dagje rust op de camping in Fuengirola, treffen we Frank onderweg naar de luchthaven voor de overdracht.  Frank zet ons af aan de ingang van de incheckhal & na het maken van een laatste foto nemen we afscheid.
Een geslaagde vakantie en een echte aanrader voor wie graag kampeert en op eigen tempo het prachtige Andalusië wil verkennen, met prima service van Iberocamper en de handige tips van Frank tijdens de voorbereiding.

Hasta luego!

Sidney en Nicky
Westerlo

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid