Rondreis: 30 augustus tot 13 september

Het is al weer 2 weken geleden dat we een rondreis hebben gemaakt met een super fijne zo goed als nieuwe camper van SpainCamper. Het was ons derde jaar.

Na twee rondreizen door Andalusië v.a. Malaga zijn we nu gestart v.a. Sevilla. Frank had twee MTB fietsen voor ons geregeld zoals afgesproken. De camper is ook helemaal compleet met keuken gerei en handdoeken. Dit scheelt enorm veel ruimte in je koffer.

We zorgen voor een goed gevulde koelkast en slapen de eerste nacht op camping Villsom in Dos Hermanas. De volgende dag beginnen we aan onze rondreis. We rijden via een mooie route naar Aracena en langs veel kurkbomen door naar Portugal en overnachten in Beja. De volgende dagen door naar Vila Nova de Milfontes, naar Sagres, Alvor en Albufera. De laatste dagen relaxen we in Isla Christina op camping Giralda.

Als je een ACSI pas gebruikt na 1 sept. kan je dat redelijk wat korting opleveren. Onze laatste nacht gaan we weer naar camping Villsom waar Frank de camper weer in neemt en ons bij de vertrekhal op het vliegveld van Sevilla afzet.

We nemen afscheid maar we gaan zeker nog een keer terug!

Diny en Leo

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid