Professioneel en persoonlijk

In november hebben wij bij Iberocamper een camper gehuurd. De camper was van recente datum en werd schoon en fris overgedragen. Voor wat betreft de bijbehorende inventaris; we hebben niet één keer mis gegrepen! De campingstoelen waren Top! Heerlijk uitrusten na een dagje slenteren.
De overdracht door Frank op de luchthaven van Malaga was professioneel waar het moest en persoonlijk waar het kon. Deze benadering konden wij oprecht waarderen. Na een paar uitstekende tips op de koop toe zijn we vertrokken.

Leuke tocht gemaakt over Cadiz richting Portugal. Mooi weer gehad in de Algarve. Terug via Sevilla. Daar hebben we met de camper op een bewaakte parkeerplaats gestaan met elektra en water. Lopend het historisch centrum in. Na veel cultuur, tapas en vino stapten we zo ons bed in!

Het gemak om op de terugreis zo vanuit de camper de luchthaven weer binnen te stappen hebben we ook gewaardeerd. Geen gesleep met je spullen of zoeken naar een taxi.
We hebben veel afwisselende plekken aangedaan en Andalusië is groot genoeg om naar terug te gaan. Wij maken dus zeker nog een keer een rondje.

Dank je wel voor de service en zeker tot ziens,

Evert en Els

 

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid