Camper rondreis met 2 campers in januari / februari

Enkele maanden geleden hadden wij, Martien & Clemy en Gerard & Jenneke, het idee om het koude en grijze weer te ontvluchten. Omdat we niet te ver wilden gaan en de natuur wilden combineren met de stad, kwamen we uit bij Andalusië.

Via internet kwamen we op de website van Spanjecamper terecht. Het contact met Frank van Spanjecamper is vanaf het begin erg prettig geweest. Persoonlijk en vertrouwd. De prijs was ook gunstiger dan via een reisbureau bij ons in de buurt.

De reis naar Malaga hebben we zelf geboekt bij Ryanair. Op een ijskoude donderdagochtend vertrokken we uit Eindhoven.

Aangekomen op het vliegveld van Malaga kwamen Frank en Jessica na een half uurtje aan met onze twee campers. Beide campers zagen er spik en span uit. Frank gaf ons een duidelijke uitleg over de werking van de camper, maar omdat we al wat ervaring hadden van een eerdere camperreis door Zuid-Afrika was dit snel genoeg duidelijk. Frank en Jessica hebben ons begeleid naar een grote supermarkt vlakbij het vliegveld van Malaga. Nadat we onze reis van twee weken begonnen.

We hebben geen campings van tevoren geboekt. Dit bleek absoluut niet nodig, er was overal plaats genoeg.

Ook hebben we meerdere keren wild gekampeerd, een kans om het reizen met een camper echt te ervaren. Verwarming aan, lekkere douche met warm water, grote koelkast en goede mogelijkheid om zelf te koken.

We reden terug naar Malaga vanuit Malaga, Ronda, Tarifa (met een oversteek te voet om een ​​dagtrip naar Tanger te maken), Sevilla, Cordoba, Cazorla, Cabo de Gata, Granada en Nerja. In totaal zo’n 1900 km.

Hoogtepunten van onze reis waren de fietstocht “door de via verde de la Sierra”, de Plaza de Espana in Sevilla, de Mezquita in Cordoba, het Alhambra in Granada en de wandeltocht door Los Cahorros de Monachil.

We konden de campers inleveren op het vliegveld van Malaga, dit was ideaal.

Het weer varieerde tijdens deze reis van een winterjas tot een korte broek. We hebben genoten van de reis, alles is heel goed verlopen.

Mede dankzij de perfecte service van Spanjecamper, waarvoor hartelijk dank!

Vele groetjes en wie weet tot ziens!

Jenneke, mede namens Gerard, Martien & Clemy
Rondreis in januari / februari 2017

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid