Geslaagde vakantie!

Voor onze vakantie van het najaar zochten we nog een leuke bestemming. Op de vakantie beurs in contact gekomen met Spanjecamper, Frank Ooms. Daar we al enkele keren in  Nederland een camper hadden gehuurd, wat wij een heerlijke manier van vakantie houden vinden, leek het ons leuk het ook een keer op de manier te doen van hoe het gaat via Spanjecamper.Na de fijne goede info van Frank een vlucht geboekt wat of in combinatie met een camper huren mogelijk was. Keurig volgen de afspraak en goede uitleg in de mail stond Frank met ons tijdelijke vakantie verblijf bij vliegveld van Malaga.
Onze reis rond Malaga kon beginnen, heerlijk. Helaas op de derde dag hadden we een nare ervaring. We hadden ongewenst bezoek gehad in de camper.
Gelijk contact met Frank gezocht van hoe te handelen en wat echt niet te vergeten bij de aangifte op politie bureau. De vraag van Frank was ook heel snel of we verder konden met de camper. Dit was gelukkig mogelijk.
We hebben de overige dagen  heerlijk genoten van vele mooie plekjes rond Malaga.

In de plaatsen Manilva waar we op zondag bij een van de weinige supermarkt onze boodschappen konden doen door naar eerste stop. van daaruit La Linea waar vanuit we naar Gibraltar zijn geweest door gereden naar
Tarifa. Vandaar uit naar Cádiz, naar Ronda, naar Granada en de laatste stop in Torre Del Mar.
De campings die Frank ons had aanbevolen waren prima. Het waren zonnige dagen tijdens onze tour.

De Spaanse feestdag van 12 oktober was koud en heel veel regen. Deze dag was dankzij de comfortabele camper geen probleem, een hele mooie tour dag gedaan door de bergen.

De laatste dag was voor ons allen vroeg opstaan ivm dat we om 7.00 uur ons moesten in inchecken voor de terug reis.
Frank en Jessica waren beide gekomen naar het vliegveld om nog even over de nare ervaring te praten van de ongenode gast. Dit hebben wij erg gewaardeerd.

Al met al zeggen wij een geslaagde vakantie en hopen in de toekomst nog een keer een camper te huren bij Spanje Camper.

Familie van der Ham – Lisse

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid