Genoten van bijna drie weken Spanje & Portugal

Tijdens de vakantiebeurs in januari liepen we langs de stand van Iberocamper (Spanjecamper) en spraken een enthousiaste Frank Ooms die ons interesseerde voor een campertocht door Spanje. We hadden al de nodige ervaring met camperreizen in de Verenigde Staten en Canada en nog geen vakantie gepland. Door de verhalen op de site en onze voorliefde voor Spanje en Portugal besloten we om drie weken een camper te huren bij Iberocamper, omdat er een goede aanbieding werd gedaan en we de camper konden ophalen in Madrid en inleveren in Malaga.

We hebben in de periode 29 mei t/m 17 juni genoten van bijna drie weken Spanje en Portugal, leuke kleine plaatsjes als Chaves, Praia de Rocha, Armação de Pera en natuurlijk Madrid, Porto, Lissabon. Na terugkeer in Spanje was de planning om Sevilla te bezoeken, maar de temperatuur was daar inmiddels opgelopen naar 43 graden wat we geen ideale omstandigheden voor een stadsbezoek vonden. We zijn afgebogen richting Cádiz en daar genoten van een paar dagen op een strandcamping.

Al met al kijken we met veel plezier terug op deze vakantie en komen zeker nog eens terug om Sevilla, Cordoba en onbekendere plaatsen in Andalusië te bezoeken. Geen kritiek, dat kan toch niet bij Nederlanders? Toch wel een paar puntjes: de uitlevering in Madrid vond plaats door een ander bedrijf waar onze aankomsttijd (tijdens de siësta) in een vertraging resulteerde van ruim twee uur. Hoewel we slechts als echtpaar op pad gingen met deze camper waren de potten en pannen van een formaat dat we onze kinderen en kleinkinderen ook mee hadden kunnen nemen.

Tot slot niets dan lof voor Iberocamper voor de support in de aanloop en afhandeling van een kleine schade na afloop van een zeer geslaagde vakantie. Frank, hartelijk dank en wellicht zien we elkaar weer bij een beurs in Nederland en anders weten we je te vinden als we weer met een camper in Spanje willen rondtrekken!

Thea en Roger Schmitz, Zeist

 

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid