Een week in Andalusië met de camper

Helaas hebben we deze week veel regen gehad. Maar we hebben er het beste van gemaakt. En we waren blij dat we een camper van dit formaat hadden want het was behoorlijk nat buiten.

Vanaf de luchthaven van Malaga gingen we rechtstreeks naar Tarifa. Mijn zus en haar kleine gezin brachten daar 2 maanden door met surfen. Omdat het weer niet zo mooi was, hebben we niet veel van Andalusië gezien.Ongeveer halverwege onze vakantieweken zijn we met mijn zus en gezin naar Almerimar gereden (ongeveer 4 uur met de auto).

Daar hadden we veel zon en wat wind om te surfen, maar we gaan zeker nog een keer naar Tarifa om dan meer van Andalusië te zien. Ondanks de regen was het erg leuk in Tarifa en hebben we erg genoten.

We zouden er zeker rond dezelfde tijd van het jaar weer heen gaan omdat het niet zo druk is met toeristen. Het Spaanse eten, vooral de verse vis, was geweldig. In vergelijking met Zwitserland is alles in Spanje erg goedkoop. We komen terug… =)

Service & Campers:
In eerste instantie wilden we een kleinere camper huren omdat we met z’n tweeën op reis waren. Maar toen waren we heel blij, het was een “grotere” camper. We hadden dus genoeg ruimte om mijn zus en familie uit te nodigen voor een etentje.

De douche was ook een groot pluspunt. We waren verbaasd over hoeveel water er in de tank zat en hoe lang het duurde. Ook het legen van de riolering en het toilet ging heel gemakkelijk en geen enkel probleem.

We waren zeer tevreden met de service. Ondanks de zeer korte termijn boeking werkte alles perfect. We waren ook erg blij met het ophalen en afzetten op de luchthaven van Malaga. Dus we konden een taxi of bus naar het verhuurstation besparen. De overdracht was in het Duits, wat geweldig was voor ons. We begrepen dus echt alles. =)

De begroeting was warm en aardig. Alles heel ongecompliceerd. Wij kunnen Iberocamper alleen maar aanraden!
Zeer aardige mensen!

Nicole en Simon Dellenbach – Wichtrach (CH)

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid