Camperrondreis januari / februari

Enkele maanden geleden hebben wij, Martien & Clemy en Gerard & Jenneke, het idee geopperd om het koude en grijze weer te ontvluchten. Omdat we niet te ver weg wilden en natuur wilden combineren met de stad, kwamen we uit bij Andalusië.

Via Internet kwamen we terecht op de site van SpanjeCamper. Het contact met Frank van SpanjeCamper is gelijk vanaf het begin heel plezierig verlopen. Persoonlijk en vertrouwd. De prijs was ook gunstiger dan via een reisbureau bij ons uit de buurt.

De reis naar Malaga hebben we zelf geboekt bij Ryanair. We vertrokken op een zeer koude donderdagmorgen vanuit Eindhoven. Aangekomen op de luchthaven van Malaga kwamen Frank en Jessica al na een half uurtje met onze campers aan. De beide campers zagen er spik en span uit. Frank gaf ons duidelijk uitleg over de werking van de camper, maar omdat we al enige ervaring hadden vanuit een eerdere camperreis door Zuid-Afrika, was dit al snel genoeg duidelijk. Frank en Jessica hebben ons nog begeleid naar een grote supermarkt in de buurt van de luchthaven van Malaga. Nadat we daar flink hadden ingeslagen zijn we begonnen aan onze ruim twee weken durende tocht.

Van te voren hadden we geen campings geboekt. Dit bleek ook absoluut niet nodig, er was overal voldoende plek. Ook hebben we enkele malen wild gecampeerd, een mogelijkheid om reizen met een camper echt te ervaren. Kacheltje aan, lekker douchen met warm water, grote koelkast en goede mogelijkheid om zelf te koken. We zijn van Malaga, Ronda, Tarifa ( met een oversteek te voet naar Tanger), Sevilla, Cordoba, Cazorla, Cabo de Gato, Granada, Nerja weer terug naar Malaga gereden. In totaal ongeveer 1900 km.
Highlights van onze reis waren de fietstocht “via verde de la Sierra”, de Plaza de Espana in Sevilla, de Mezquita in Cordoba, Alhambra in Granada en de wandeltocht door Los Cahorros de Monachil.

De campers konden we weer inleveren op de luchthaven van Malaga, ideaal was dit.

Het weer varieerde tijdens deze trip van een winterjas tot de korte broek. We hebben genoten van de reis, alles is super goed verlopen. Mede dankzij de perfecte service van SpanjeCampers, waarvoor hartelijk dank!

Heel veel groetjes en wie weet tot ziens!

Jenneke, ook namens Gerard, Martien & Clemy
Rondreis in januari / februari 2017

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid