Coronagarantie Iberocamper 2021

Boek met een gerust hart uw campervakantie!

Wilt u in deze onzekere tijden graag uw campervakantie boeken met zekerheid? Dat kan! We begrijpen heel goed dat de meeste mensen na het hectische afgelopen jaar er graag er even uit willen maar het nog niet aandurven om een vakantie te boeken. Last minute boeken is vaak erg moeilijk omdat de beschikbaarheid beperkt is en veel modellen dan reeds verhuurd zijn.

Iberocamper biedt gunstige voorwaarden in het geval dat uw camperreis in 2021 nog steeds bedreigd zou worden door corona. Dat betekent dat u tot 21 dagen voor vertrek kosteloos kunt annuleren of kosteloos kunt omboeken.

In het geval van kosteloos annuleren betekent dit dat wij binnen 14 dagen het betaalde bedrag terugstorten en de boeking annuleren (u betaald bij het reserveren bij ons slechts de aanbetaling. Het restant huurbedrag betaalt u namelijk conform de boekingsbevestiging pas tijdens de uitgifte van de camper tenzij anders overeengekomen).

Kosteloos omboeken is ook mogelijk en kunt u het gemakkelijkste doen door ons een mail te sturen en indien mogelijk alvast de nieuwe periode door te geven. Wij gaan dan gelijk kijken of er beschikbaarheid is en sturen u binnen 24 uur een bevestiging.

Code groen – Reizen is veilig, de reguliere voorwaarden zijn van toepassing.

Code geel We kunnen op reis en we reizen met het in acht nemen van de geldende adviezen en richtlijnen. De reguliere voorwaarden zijn van toepassing.

Code oranje – Alleen noodzakelijke reizen. Mogelijkheid tot gratis omboeken naar een latere periode en / of annuleren volgens onze coronagarantie.

Code rood – Reizen is helaas niet mogelijk. Mogelijkheid tot gratis omboeken naar een latere periode en / of annuleren volgens onze coronagarantie.

De voorwaarden van onze coronagarantie zijn als volgt:

  • Uw reis vindt plaats in het jaar 2021 en is geboekt vóór 15 juni 2021.
  • De coronagarantie is van toepassing op nieuwe boekingen in 2021.
  • Indien het ministeriële reisadvies drie weken voor vertrek oranje of rood is voor Andalusië, en/of de grenzen van Spanje gesloten zijn voor toeristen uit Nederland en België en/of er sprake is van een quarantaineverplichting voor toeristen na aankomst in Spanje.
  • Voor klanten die woonachtig zijn of reeds verblijven in Málaga en omgeving wanneer er in het gebied lokale reisbeperkingen gelden en / of wanneer er voor vakantiedoeleinden buiten de eigen woonplaats of provincie Málaga niet mag worden gereisd en de de zgn. ‘cierre perimetral entre pueblos o cierre perimetral provincias’ van kracht is.
  • Bij een groen reisadvies is reizen veilig en is corona geen reden tot kosteloos annuleren.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
  • Na het verstrijken van de 21 dagen voor vertrek gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

Voor een optimale gebruikservaring en voor marketingdoeleinden, maakt deze website gebruik van cookies. Ons cookie beleid